Dag van de Bedrijfsvoering | 14 oktober

Op 14 oktober 2022 van 10.00 uur tot 15.00 uur is het weer zo ver: dan vindt de Dag van de Bedrijfsvoering - het jaarlijkse netwerk- en inspiratie-event - weer plaats! Na twee digitale edities kijken we uit naar de mogelijkheid elkaar weer te ontmoeten. Op deze dag wisselen we goede voorbeelden, inspiratie en kennis met elkaar uit, over alle domeinen binnen de bedrijfsvoering.

De Belastingdienst is in 2022 onze gastorganisatie. Zij verwelkomen ons in één van hun centraal gelegen panden. Een rondleiding behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Elk jaar heeft de Dag van de Bedrijfsvoering een centraal thema. De Dag van de Bedrijfsvoering 2022 staat in het teken van:

Opgavegericht werken:
De bedrijfsvoeringspraktijk

In een plenaire sessie en deelworkshops verkennen we met elkaar hoe de bedrijfsvoering van het Rijk belangrijke bijdragen levert aan grote maatschappelijke opgaven en hoe de bedrijfsvoering essentieel is in het faciliteren van het opgavegericht werken door de hele Rijksoverheid.

De uitnodiging met het volledige programma volgt later, waarbij ook de inschrijving voor de verschillende workshops mogelijk wordt.

Mis het niet en klik hieronder om de save the date toe te voegen aan je agenda.

Save the date

Reserveer je agenda

Namens DGDOO & de Belastingdienst,
Het organisatiecomité Dag van de Bedrijfsvoering 2022