Vanwege de komst van nieuwe bewindspersonen stellen we in het magazine "Wie is VBR?" je graag voor aan een aantal van onze collega’s.

Wie is VBR?

In "Wie is VBR?" nemen zeventien collega’s de tijd om hun eigen verhaal te vertellen. Waar ligt hun hart in de werkzaamheden die ze doen? Hoe pakken zij dingen aan? Wat vinden zij van de organisatie? Hoe ziet uitvoering eruit in hun functie? Ze vertellen de verhalen soms thuis, soms op de werkplek, soms op een andere locatie. Samen schetsen ze een mooi beeld van de veelzijdigheid van VBR.

Lees hier het magazine "Wie is VBR?"

Wat is VBR?

Naast "Wie is VBR?" hebben we ook de presentatie gemaakt "Wat is VBR?" over alle SSO onderdelen: waar ligt onze gezamenlijke kracht, de grootte van de diverse organisaties en over onze bijdrage aan de maatschappelijke opgaven. De presentatie gaat over bedragen en aantallen, over onze rol en verantwoording. Het is dus een ander verhaal dan "Wie is VBR?". Wanneer je beide leest dan heb je een compleet overzicht van de gezamenlijke SSO’s.

Lees hier de PDF "Wat is VBR?" (PDF).